HTML

A KISMAMÁKNAK IS JÁR

Ami értelemszerű kellene, hogy legyen...

 

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ma, Magyarországon: 100 százalékos utazási támogatás a kisgyerekeseknek már a következő hónaptól

2010.05.31. 11:00 :: kismamaknak_is_jar_admin

A támogatásra jogosult az a százhalombattai lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen Százhalombattán tartózkodó szülő, törvényes képviselő, aki a kérelem benyújtásának időpontjában terhességi gyermekágyi segélyben, vagy gyermekgondozási segélyben, vagy gyermekgondozási díjban részesül és keresőtevékenységet nem folytat, saját háztartásában egy vagy több 3. életévét be nem töltött gyermeket nevel, három év alatti gyermeke rendelkezik százhalombattai lakóhellyel, és életvitelszerűen Százhalombattán tartózkodik, továbbá az egy főre jutó havi családi jövedelemhatár nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének hatszorosát, vagyis jelenleg a 171.000 forintot.

Az igénylőnek rendelkeznie kell egy bérletigazolvánnyal, melynek számát rá kell vezetni a bérletre, ezzel tudja igazolni a vásárlást a Polgármesteri Hivatalban. A támogatás 5 km esetében 5940 forint, 10 kilométeres bérlet esetében 9380 forint. 
forrás: www.battanet.hu

Szólj hozzá!

Címkék: jó példa

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamaknakisjar.blog.hu/api/trackback/id/tr662044276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása